wat je me ook kan noemen is een
BRAND BUILDER LOGO ONTWERPER ILLUSTRATOR COMMUNICATIE ONTWERPER ART DIRECTOR CONTENT CREATOR STORY TELLER

BRANDING & LOGO ONTWERP

Investeer in een mooi ontwerp en breng het verhaal van je bedrijf en je missie tot leven!
Door een persoonlijke en sterke identiteit aan je bedrijf te geven vorm je een blijvende connectie met je doelgroep.
Kleuren, lettertypes en overige huisstijl elementen allemaal op 1 lijn. Kies uit verschillende pakketten en maak de beste start met je onderneming.

MERK VORMING

RECLAME & DRUKWERK

Je hebt je identiteit en huisstijl op orde en dan komt het gedeelte dat je het de wereld in brengt!
Ik ontwerp huisstijlen en reclames die naast jouw identiteit ook nog eens de boodschap en doel van je reclame perfect visualiseren en verwoorden. Naast het ontwerp kan ik ook het gehele drukwerk uit handen nemen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

MERK BELEVING

ILLUSTRATIES & MEER

Je huisstijl verder uitbreiden met mooie illustraties of gepersonaliseerde visualisaties voor net dat beetje extra! Ook voor reclame campagnes, mode dessins of interieur decoraties ga ik graag aan de slag.
Ben je geen onderneming maar een particulier die op zoek is naar iets bijzonders dan kan je natuurlijk ook contact opnemen.


MERK VERDIEPING

Ben uniek! Er zijn er al genoeg hetzelfde!

Mijn doel is om bedrijven te helpen om hun eigen bijzondere unieke verhaal te vertellen met mooie creatieve oplossingen.
Ik vind het belangrijk om me goed te verdiepen en veel te praten met mijn opdrachtgevers en ben zeer betrokken bij het gehele proces van het eerste idee tot het uiteindelijke resultaat.
Ik vind dat een goed ontwerp simpel moet zijn in zowel concept als uitvoering. Ik streef naar uniciteit en bedrijven hun menselijke en persoonlijke kant te laten zien.

BEKIJK ENKELE PROJECTEN

PORTFOLIO

AFSPREKEN?

Graag doe ik een kopje koffie met je maar ik werk ook vaak via de telefoon, mail en Facetime.

Neem contact op!