DE BELEVING VAN JE MERK MET
FOLDERS BANNERS BROCHURES VISITEKAARTJES RELATIE GESCHENKEN ADVERTENTIES

De beleving van je merk

Nu je jouw merk hebt gedefinieerd is het tijd om jouw merk de markt op te brengen. Dit kan met adverteren, inbound marketing, een website, content en allerlei andere marketingactiviteiten die naar buiten zijn gericht.
Beleving van je merk identiteit gebeurd dus als je het gaat toepassen in je communicatie naar je doelgroep. Dit gebeurd bijvoorbeeld al met je visitekaartjes.
Onderschat dus niet de keuzes en beslissingen die hierover gemaakt moeten worden zoals het materiaal van de kaartjes en de daarbij behorende indruk die je achter laat bij je klanten.
Als de producten die je verkoopt van hoogwaardige kwaliteit zijn, dan zou je je klanten een twijfelachtige indruk geven met die goedkope visitekaartjes waar je een leuke aanbieding van had gevonden.
Een consequente merk identiteit geeft mensen vertrouwen en laat ze niet twijfelen over jouw merk.

IK HELP JE BIJ JE COMMUNICATIE DOELSTELLINGEN
VERKOOP IMAGO MERKBEKENDHEID KLANTBEHOUD AQUISITIE

Het proces

Merk beleving zal in de volgende stappen gebeuren:

1

CONTENT CREATIE & BRIEFING

Een complete briefing wordt geleverd door de klant. Teksten, foto's, merkidentiteit etc. Geen ervaring met briefings of content creatie? Ik kan helpen met een duidelijke briefing te formuleren. Want een goed antwoord krijg je pas bij een goede vraag! Ik kan u helpen de gehele content te maken door handige stappenplannen vol met tips en inspiratie die ik u lever. En met behulp van mijn tekstschrijver die de teksten zal verbeteren krijgt u wat u nodig heeft.

2

ONTWERP

Na bestudering van de briefing en overleg zal ik het ontwerp maken. Dit gaat verschillend te werk afhankelijk van de behoefte van de klant en soort opdracht. Soms kan het snel in 1 keer simpel en soms zal het een proces zijn indien er ook merk verdieping zal plaatsvinden. Lees meer over merk verdieping

3

DRUKWERK

Naast het ontwerp kan ik ook het gehele drukwerk uit handen nemen en voor je regelen met mijn eigen drukkers. Lekker makkelijk! En doorgaands gratis bij je geleverd; helemaal mooi!
Heeft je bedrijf een eigen vaste drukker? Geen probleem! Naast de briefing geef je mij ook de aanleverspecificaties en ik maak enkel het ontwerp voor je.

BEKIJK ENKELE PROJECTEN

PORTFOLIO

AFSPREKEN?

Graag doe ik een kopje koffie met je maar ik werk ook vaak via de telefoon, mail en Facetime.

Neem contact op!